Mega-intelectualii si Revolutia

Articol publicat in: Cultura


Mega-intelectualii foarte sus, Gloata foarte jos. Comunicarea este imposibila, ca de pe zgarie-nori cu bordeiul. Se pierde implicit validarea si atunci nu putem folosi decat termenul Autoelita.

Autoelita este o elita autosituata atat de sus incat astia se autovalideaza unii pe altii, iar poporul ar putea sa nici nu mai existe, de la Strehaia la Soroca, daca n-ar conta contribuabilul silit la finantara pospaiului de viata culturala, de aratat la export, cu delegati alesi pe principii nomenclaturiste, cam aceiasi mereu si mereu.

Oricum, interes pentru Revolutie gasesti in editura lor cat pentru recuperarea Basarabiei sau revenirea la Monarhie , care nu-i totuna cu exploatarea valorii comerciale a exotismului ei in vulgaritatea politica din ?ara lu’ Pe?te.

(Pe?te asta de care vorbesc toti amaratii locuitori e un fel de mogul armator fara flota care dintr-o pagoda conspirativa, finantand dezechilibrat pluralismul politic, decide in consens cu mai multi cine sa castige alegerile si ce program sa aplice in profitul cleptocratiei si al burgheziei de spaga, al mafiei compradore si chiar al burgheziei de merit, cata o fi ea.)

Hartia si ecranul sunt scumpe, nimeni nu abordeaza Revolutia dezinteresat, doamnelor si domnilor!

De aceea, 90 % din ce s-a palavragit la 20 de ani dupa, in decembrie 2009, numai te intoxica.

Mai bine citesti Titus Suciu Reportaj cu sufletul la gura, sau vizitezi site-ul celui mai important istoric roman contemporan, timisoreanul Marius Mioc!

Si aprinzi o lumanarica pentru eroi!

Ca dintre stelele de sus ei vegheaza la prosperitatea casei tale!

Oricum, te revolta mila mediatica mai mult de sfarsitul Ceausestilor decat de familiile mortilor, de zece ori mai numerosi ai lui Iliescu, Roman, Militaru, Brucan, Magureanu, Brates, Voican si cine a mai avut puterea militara si mediatica sub mascarada terorista .

Rezidual la ingratitudinea generala ce va atrage Marele Cutremur Catastrofal, ne intristam ca mega-intelectualii n-au scris nimic serios despre misterele revolutiei, iar daca n-au reusit ei a dezlega aceste taine mici, atunci n-au depasit conditia de nechezoli de ambe spete, unii formati in RO din auzite sau pe carte rara, altii formati in WO dar intorsi imbibati de postromanismul ca nu au datoria de a se cobori la delicatul misionarism Haret, anume Luminarea Poporului, prin sfaturi pe intuneric, personal, si prin fortarea Puterii la emanciparea Cadrelor Didactice si la investitii vizand infrastructura intelectuala populara: de la TVR Didactic pana la biblioteca nationala online pentru Toti, fara de care Marea Recuperare, insasi supravietuirea Neamului Romanesc dincolo de Epoca Mooye, in Epoca Wash, cand daca e sa extrapolezi trendurile de azi pana prin 2222, va fi in intregime arhivat, depus langa anticii hitti?i si uitat.

Timisoara, 12 ianuarie 2010

Leave a Comment

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X